CellPlus-Logo-White

Kontakta oss

Välkomna till CellPlus

Vi välkomnar människor i alla åldrar till våra mottagningar för att få uppleva fördelarna med Intervall hypoxi-metoden.
Hos oss kan du förvänta dig en personlig och anpassad upplevelse som riktar sig mot dina specifika behov och hälsomål.

Hör av dig så berättar vi mer!

Vår historia

Jag har jobbat i modebranschen större delen av mitt liv. Länge och väl var jag ensamstående mamma och jag hittade aldrig plats för mig själv. Träning har dock alltid varit en prioritering, men jag hittade aldrig tid eller rätt metod för återhämtning.

Min man råkade ut för en allvarlig olycka 2022 och det var en emotionell berg och dalbana. Efter 4 månader tillfrisknade han, men där tog min kraft slut och jag blev sjuk och immunförsvaret var på botten.
Han led av enorm hjärntrötthet efter skadan mot huvudet och jag av kronisk trötthet. Då blev vi rekommenderade av min nuvarande affärspartner att göra hypoxi terapi.

Vi gick då frekvent och andades hos vår mentor Astrid. Vi svarade bra på behandlingen och blev båda så mycket bättre under vår första kur. Jag såg själv stora förändringar i min generella hälsa, sömn, hormonbalans, energi förbättrades enormt. Min man är återhämtad och jobbar som vanligt idag.

Vi blev som besatta av välbefinnandet vi upplevde av behandlingen. Det var då vi bestämde oss för att investera i Cellgym maskinerna.

Jag och min partner, Marika utbildade oss då grundligt för att kunna praktisera metoden på andra. Hon har under större delen av sitt liv jobbat som massös och har stort intresse för biohacking och dess metoder.

– Lycka är att se skillnad och höra våra kunders resultat och välbefinnande.

Cellplus har nu blivit vår baby och vi önskar att alla har möjlighet att känna den kraft man får.

– Hälsa ger skönhet inifrån!

Besök oss

Behandlingsrum 1 / Ekmans Hair

Nybrogatan 51

114 40 Stockholm

Behandlingsrum 2

Karlavägen, Stockholm